dilluns, 7 de desembre del 2009

L'estació de tren convertida en plató!

L'estació de tren de la ciutat s'ha convertit durant quatre hores en el plató del llargmetratge "Elisa K". Aquesta pel•lícula, codirigida per Judith Colell i Jordi Cadena, està protagonitzada per l'actriu Aina Clotet, a qui hem vist en sèries com "El cor de la ciutat" o "Infidels".

La pel·lícula es divideix en dues parts temporals sobre la vida de la protagonista: la protagonitzada per Clàudia Pons (Elisa quan tenia 11 anys) i la que interpreta Clotet. El rodatge ha començat fa prop d'un mes i segons ha explicat el Vallenc acabarà aquest mateix divendres.

L'estació de tren durant el rodatge Foto: El Vallenc

El llargmetratge està basat en la novel·la "Elisa Kiseljak" de Lolita Bosch. Els pares d'Elisa estan separats, la mare viu en una població del Camp de Tarragona (no s'especifica quina) i el pare a Barcelona. Cada cap de setmana l'Elisa i els seus dos germans van a visitar el pare amb el tren. Sembla que tot vagi bé fins que l'Elisa s'adona de què ha recordat un episodi de quan era petita. En ell, l'amic del seu pare la feia plorar i després li deia que si ho deixava de fer, li regalaria una polsera de plata. Una filmació força intrigant de mans d'e la companyia Oberon Cinematogràfica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada