dilluns, 14 de desembre del 2009

El Mercat Central tanca les portes

Fa prop d'un mes que corren rumors sobre el tancament del Mercat Central de la ciutat. Algunes veus afirmen que encara aguantarà uns mesos més i d'altres, més encertades, que tancarà després de nadal. "Tancarem després de festes, i tot per culpa dels paradistes morosos. De 68 parades, ja només quedem catorze", afirma Maria Porta, propietària d'una parada de queviures.



El deute de rebuts impagats ja ha estat publicat per diaris com El Punt el mes passat, que el novembre donava veu al tancament. "És vergonyós els més de 100 mil euros que deuen, i això que cada mes paguem uns 55 euros per parada que tampoc és tant!", afirma Porta.

La ciutat està a pocs dies de perdre l'únic Mercat amb més de 28 anys d'història i convé reflexionar. Potser els ciutadans no hem sapigut valorar el fet de tenir un mercat cobert i cèntric a la ciutat, i hem preferit comprar a les grans superfícies. Tot i així, ja no hi ha volta enrere. És una veritable llàstima, però ha arribat l'hora d'acomiadar-nos del Mercat Central de Valls.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada