dilluns, 30 de novembre del 2009

Un nadal poc il·luminat

Cada any els responsables de la Unió de Botiguers de Valls recullen l'import a totes aquelles botigues que desitgin pagar per disposar de llums de nadal al seu carrer. Enguany, però l'associació ha deixat en mans d'un responsable de cada carrer la recollida dels pagaments de les llums, que oscil·la a uns 60€ per botiga.

La principal localització afectada és el Passeig de l'Estació, un dels principals punts d'entrada a la ciutat. Enguany no tindrà llums de nadal. "L'any passat vam pagar quatre gats i tothom gaudia de la llum, així que aquest any nosaltres no pagarem", ens explica un restaurador del Passeig que vol conservar el seu anonimat.

El passeig dels Caputxins de moment tampoc té il·luminació. Font: Flickr


Cada any, les botigues que han pagat il·luminació tenen un cartell identificatiu a la porta i si el client efectua una compra entra al sorteig de diversos premis. Aquest nadal, sembla doncs que la Unió de Botiguers només manté la campanya i es desentén definitivament de la il·luminació nadalenca. Des del blog reivindiquem que un carrer sense llums no incita a la compra. Potser els botiguers s'haurien de replantejar si hi han sortit guanyant.

1 comentari:

  1. No sabia que hi haguessin aquests problemes entre botiguers... Trobo que l'ajuntament hauria d'oferir ajudes als botiguers per poder donar una bona imatge del poble i així invertir en el seu propi comerç.

    A veure si la falta de llums nadalenques ajuda a fer reflexionar.

    ResponElimina