dimarts, 17 de novembre del 2009

Setmana "mogudeta"

El gamberrisme i els robatoris han estat els protagonistes d'aquesta setmana a Valls. Tot va començar el passat dimarts dia 10 de novembre al carrer Forn Nou on un cotxe estacionat en un pàrquing privat va ser objecte de robatori dels embellidors de les seves rodes. L'endemà, dos turismes estacionats a la muralla de Sant Antoni van patir danys materials.

Dels automòbils passem a la tecnologia, però sense moure'ns de carrer. Entre el diumenge dia 8 i el dimarts dia 10 a la mateixa muralla de Sant Antoni, uns lladres van assaltar un domicili i van robar un portàtil valorat en 600 euros i un DVD de 700 euros. Els propietaris pressumptament eren dins l'immoble.

Punts on s'han realitzat els robatoris

I de la tecnologia, als robatoris més ridículs. El dia 2 de novembre El Punt publicava la sostracció d'una targeta de discapacitat d'un vehicle a l'Avenir, en ple centre de Valls. Doncs bé, a pocs metres d'allí, entre el divendres i el dissabte a la nit, uns desconeguts van robar preservatius pel valor de 30 euros de la màquina de la farmàcia. I per si no en teníem prou, el diumenge els mossos detenen a set membres d'una banda criminal qualificada de "molt perillosa". Fins a on hem d'arribar?

Fa dues setmanes el Conseller d'Interior, Joan Saura, valorava positivament el desplegament dels mossos d'esquadra al Camp de Tarragona després d'un any d'activitat. "Han fet una bona feina, que ve determinada en gran part per la seva proximitat" ha declarat Saura. Potser l'error és que els vallencs només notem la seva proximitat quan ens paren cada dos per tres per a bufar en els controls d'alcoholèmia.

1 comentari:

  1. Més val que vigilem en aquest poble... per cert... és que els parkings privats no estan vigilats?

    Crec que la presència dels mossos és unca mica molesta però necessària al mateix temps, odio a la gent que beu alcohol i condueix.

    ResponElimina