divendres, 13 de novembre del 2009

Ara toca als joves

El Consell Comarcal de l'Alt Camp ha realitzat un estudi sobre el mercat laboral de la comarca durant el mes de setembre. El col·lectiu més afectat per l'augment de l'atur són els joves d'entre 16 i 24 anys amb un increment respecte el mes anterior del 9%.

Ens hem posat en contacte amb l'Espai Valls Jove, l'únic que orienta i dóna resposta a les iniciatives dels joves vallencs. "Des de la regidoria de Joventut vam observar que el municipi no disposava de cap equipament destinat a dinamitzar, formar o oferir espais de trobada per als joves", ens explica Laia Benaiges, informadora i dinamitzadora de l'espai. "Per això, pretenem esdevenir un focus de detecció de necessitats i propostes dels joves", afegeix.

Díptic de l'Espai Valls Jove que es reparteix gratuïtament per les bústies


L'Espai va obrir les portes a finals d'estiu i ja ha creat un projecte radiofònic titulat "Comunica't", destinat a oferir experiència professional als joves comunicadors. "Pretenem estendre la inicitiva a altres àmbits professionals. Els inicis sempre són complicats", ens explica Benaiges. A més, la pàgina web també diposa d'un cercador laboral, el "vesperfeina.cat".

Des del blog volem agraïr la tasca d'iniciatives com aquesta, destinades a fer una mica més fàcil la vida laboral dels joves vallencs.

2 comentaris:

  1. Una bona iniciativa vallenca que de ben segur ajuda a molts joves, sobretot ara en temps de crisi.

    Aprofiteu aquesta eina joves vallencs!

    ResponElimina
  2. Crec que és una molt bona iniciativa, i estaria bé que en altres municipis en prenguessin exemple. Els joves, per molt formats que estem, som un dels més perjudicats per la crisi, perquè introduir-se al món laboral no és fàcil, i menys amb la situació econòmica actual.

    ResponElimina