divendres, 6 de novembre del 2009

Adéu a la més gran!

Conxita Llorens Monràs, l'àvia més gran de l'Alt Camp, ens ha dit adéu a l'edat de 109 anys. El passat dijous la Conxita va morir al llit on va dormir 33 anys a la Residència de l'Alt Camp de Valls. El Vallenc ha publicat aquesta setmana la seva esquela i diaris com El Punt li han dedicat un breu.

Des del blog també volem acomiadar-nos de la Conxita com cal. Els que la coneixien opinen que era una persona tranquil·la. "La Conxita es passava les tardes escoltant música clàssica a la residència" ens explica Xavier Galimany, infermer de la residència. Tot i així, quan sortia del recinte era una àvia molt marxosa. A l'edat de 102 anys encara va tenir forces per visitar Port Aventura!

Conxita Llorens en el seu últim aniversari a la Residència Alt Camp Foto: I.M.

Conxita Llorens va néixer a Barcelona. De ben petita va aprendre a viure només amb la mare ja que el seu pare treballava a Argentina. Als 8 anys va començar a treballar en un herbolari i poc a poc va ascendir fins a convertir-se en la governant de l'Hotel Manila de Barcelona. Ja de més gran va venir a viure a Valls amb la seva família.

Trobarem a faltar els homenatges que cada any l'ajuntament li feia el mes de març, pel seu aniversari. Conxita Llorens, descansi en pau.

Residència Alt Camp (mapa)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada