dijous, 29 d’octubre del 2009

Valls i Xangai, més aprop

Els vallencs hem viscut una diada castellera de Santa Úrsula esplèndida. El derbi casteller, com tothom ja sap, ha estat per a la Colla Vella que ha culminat la diada amb el pilar de 8 acompanyat dels plors del cap de colla, Xavier Pena.

No obstant, avui al blog volem parlar de la dosi de vitamines que de ben segur ha motivat als de la camisa rosada a fer la gran actuació per Santa Úrsula. Es tracta, ni més ni menys, que de la invitació de la colla a participar a l'Exposició Universal de Xangai. "Intentarem desplaçar el major nombre de castellers, uns 175", ens explica Xavier Pena.

5de9fm de la Colla Vella durant la diada de Santa Úrsula 2009

L'any 1958 la Colla Vella va sortir per primera vegada a l'Expo internacional de Brussel·les i fins i avui ha mostrat els seus castells a ciutats com Milà, Houston o Xicago. El proper mes de maig toca el torn a Xangai. "Hem d'acabar bé l'any i començar el vinent amb el gran repte de representar Catalunya a Xina", afirma Pena.

Encara falten mesos, però la notícia ha motivat plenament als castellers rosats. Aquí sí que, de ben segur, els xinesos no pararan de fotografiar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada