dimecres, 7 d’octubre del 2009

Benvinguts al blog!

Valls, al punt de mira és un blog fet amb la il·lusió d'aportar nova informació a tots aquells vallencs i vallenques que tinguin curiositat pel què es cou al seu poble. No es tracta de tirar-nos pedres sobre la teulada (jo sóc la primera que em declaro vallenca), simplement pretenc anar una miqueta més enllà de temes que passen al nostre voltant i que sovint els mitjans obvien o, per dir-ho clarament, no s'hi entretenen. Aquí us podreu enterar tan de temes polítics, culturals explicats amb un llenguatge entenedor (ni molt menys volem crear avorriment!) així com també temes curiosos, com per exemple el primer article del blog, que ja us avancem que tractarà sobre una vallenca que a l'edat de 22 anys ja ha fet un gran salt en la seva vida professional.

Espero que gaudiu del blog!

Mireia

2 comentaris:

  1. Sembla que aquesta tardor, als vallencs, ens està aportant noves mirades catosfériques. Acabo de descobrir la teva pàgina a "La font de la manxa" que es també una nova mirada a Valls, fruit d'aquesta tardor, sigues benvinguda al mon blocaire. Seguiré els teus apunts amb interes.
    Salutacions, Mireia.

    ResponElimina
  2. Hola Fermin, "La font de la Manxa" és un altre blog fruit de la iniciativa d'una assignatura de la universitat, però el meu és aquest. "La font de la Manxa" és d'una altra companya.
    Sigues benvingut al blog!

    ResponElimina